Kuumakivihieronta

Kuumilla ja kylmillä kivillä tehtävillä hieronnoilla on pitkät perinteet. Kuumakivihieronnassa käytetään laadukkaita basaltti- ja sedimenttikiviä. Basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita laavakiviä. Niillä on hyvä lämmönsitomiskyky. Sedimenttikiviä käytetään kylmänä.

Kuumilla kivillä hoitamisessa yhdistyvät hieronnan ja termisten hoitojen edut.  Käyttämällä hierontaterapian eri tekniikoita, kuten sivelyjä, venytyksiä ja syväkudoshierontaa yhdessä lämpimien ja kylmien kivien kanssa saavutetaan syvä rentoutumisen tila. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Kuumakivihieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, tuo hyvää oloa, poistaa kipua, vapauttaa endorfiniia, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa lihasjännityksiä ja kuona-aineita sekä vähentää turvotusta.

Kuumakivihierontaa tekevät seuraavat hoitajat:

 
 


Espoo

Hierontakymppi
09 541 3331
Koulutettu hieroja, kuntohoitaja, lymfaterapeutti
Tuulikki Pihlajamäki
klassinen hieronta, lymfaterapia, intialainen päänhieronta, jäsenkorjaus / mobilisoiva hieronta, kuumakivihieronta, suklaahieronta
040 520 9533
Harakantie 10, 02650 Espoo
www.aktivohierontakymppi.fi

pallot-40

Kehonhuoltajat
Kuntohoitaja
Marja Könönen
fysioterapia, jäsenkorjaus, craniosacraaliterapia, syväkudoshieronta, kinesioteippaus, aromaterapia, kuumakivihieronta, Sabai-yrttipussihieronta, intialainen päähieronta, shiatsuhieronta, äänimaljahieronta
040 518 5060
Ruskatie 1, 02970 Espoo
www.kehonhuoltajat.fi

pallot-40

Helsinki

Kuntohoitaja
Veera Heikkinen
hieronta, intialainen päänhieronta, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia
044 334 4222
Mechelininkatu 27, 00100 Helsinki