Lahjakortti

on mieluisa lahja. Sillä on helppo muistaa päivänsankaria tai ilahduttaa ystävää. Aktivo Fysio -ketjun lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa ketjun toimipisteissä.

Lahjakortin voit:

• ostaa Aktivo Fysio -verkkokaupasta
• tilata puhelimitse numerosta 0400 339 021 klo 9–15. 

Huomaathan, että kesällä toimistomme on suljettuna 12.–30.7.2021 välisen ajan. Tuona aikana emme pysty toimittamaan lahjakortteja.

Puhelimitse tilatun lahjakortin ostaja maksaa lahjakortin hinnan sekä posti- ja käsittelykulut (2,50 €) viitesiirrolla ennen lahjakortin postitusta.

Verkkokaupasta ostettu lahjakortti maksetaan verkkopankissa ostotapahtuman yhteydessä. Maksettu lahjakortti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen 1. luokan postina. Toimitus- ja postituskulut ovat 2,50 euroa.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä. Lahjakortti oikeuttaa terveydenhuollon palveluihin alv 0% (AVL 34–35 §).

Huom! Koronavirukseen liittyvien poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi lahjakorttien voimassaoloaikaa on väliaikaisesti pidennetty.

Aktivo Fysio -ketjun jäsenet ovat yksityisyrittäjiä. Yrittäjät määrittävät itse tarjoamansa palvelut ja niiden hinnat. Hinnaston löydät kunkin yrittäjän kotisivuilta tai saat tiedon soittamalla yrittäjälle.

verkkokauppa-aktivo