Ajankohtaista

 

Itäkeskuksen Aktivo Fysiossa on vapaana työtilaa itsenäiselle ammatinharjoittajalle puolipäiväisesti tai päivävuokralla. Työtilan jaosta sovitaan erikseen toisen tilassa työskentelevän ammatinharjoittajan kanssa.
 
Aktivo Fysio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Iiris-keskuksessa osoitteessa Marjaniementie 74, 00930 Helsinki. Sijainti on keskeinen kauppakeskus Itiksen ja metroaseman läheisyydessä.
 
Tiloihin on esteetön kulku Iiris-keskuksen pääsisäänkäynnin kautta, minkä lisäksi tiloihin on pääsy myös ulkoportaikon kautta Aktivo Fysion omalle sisäänkäynnille.
 
Aktivo Fysiossa toimii tällä hetkellä yrittäjinä kolme fysioterapeuttia ja yksi hieroja. Voit olla saman alan toimija, mutta työtila sopii myös muun alan yrittäjälle, esimerkiksi osteopaatille tai jalkaterapeutille. Työtilassa on oma vesipiste.
 
Vuokraan sisältyvät sähkö, vesi, siivous sekä yhteiskäytössä olevat odotusaula ja sosiaalitilat. Kaupan päälle saat myös maailman parhaat työkaverit!
 
Lisätietoa tiloista antavat ja tilojen näytöstä sopivat arkisin klo 9–15:
Mari Laine 0400 339 021 tai Anne Viljanen 0400 339 091.
Sähköpostikyselyt osoitteeseen toimisto@fanry.fi.
 

Iiris-keskuksen kesäsulku

 
Huomaathan, että kesällä Iiris-keskus on suljettu 28.6.–31.7.2021 välisenä aikana. Sulku koskee muun muassa Iiris-keskuksen infoa ja puhelinvahdetta. Iiris-keskuksen Aktivo Fysio palvelee kuitenkin normaalisti. Voit saapua hoitoon Iiris-keskuksen pääovesta kello 9–15 välillä soittamalla ovikelloa. Muina aikoina sisäänkäynti on suoraan Aktivo Fysion omalta sisäänkäynniltä 2. kerroksessa. Varaa aika hierontaan tai fysioterapiaan suoraan jäsenyrittäjiltämme.